Info

TUKKUHUUTO.COM palvelussa on kaksi osastoa tukkukauppa ja huutokauppa.

Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Palvelussa tehdään kauppaa yritysten kesken ja rekisteröitymiseen vaaditaan y-tunnus. Myyjinä toimivat tunnetut ja palvelussa vakituisesti toimivat tukkuliikkeet ja realisointiyritykset.

TUKKUHUUTO-huutokauppassa voit tehdä kohteista tarjouksia nostokorotuksin. Kohteet myydään ilmoituksissa kerrottujen huutokauppaehtojen mukaisesti. Myyjä on ennakkoon asettanut myyntivaraushinnan jonka ylittyessä hän sitoutuu myymään kohteen. Huuto on aina sitova, myös sen jäädessä alle hintavarauksen, jolloin myyjällä on 2vrk aikaa hyväksyä/hylätä korkein tarjous.

TUKKUHUUTO-tukkukaupasta voit ostaa yhtä tai useita tuotteita myyjän määrittelemissä myyntierissä. Tuotteet ovat myynnissä enintään ilmoituksissa näkyvän määräajan, sikäli kun tavaraa riittää. Ilmoituksista näet myös varastosaldon. Joten voit ostaa koko loppuerän.

Palvelun käyttö ostajana, edellyttää rekisteröitymistä. Palvelussa tehdään kauppaa yritysten kesken ja rekisteröitymiseen vaaditaan y-tunnus.  Rekisteröidy!

Haluatko myyjäksi? Ota yhteyttä asikaspalveluun:  asiakaspalvelu@tukkuhuuto.com